WIJ ZIJN BALK!

Een jong en veelzijdig architectenbureau, opgericht in 2019 door Sander van de Weijer (1986). In korte tijd heeft het bureau zich ontwikkeld tot specialist in een breed scala van projecten. Met ervaring in zowel architectuur als interieur is het in staat elk uitdagend project van schets tot realisatie te ontwerpen en te begeleiden.

AANPAK

Onze visie is dat elk ontwerpproces hetzelfde is, ongeacht de complexiteit of grootte van de opgave. Met veel plezier en gedrevenheid wordt ontwerpend onderzoek gedaan naar een sterk en helder concept, die vervolgens wordt uitgewerkt tot een ruimtelijke vormentaal. Goed luisteren naar de opdrachtgever en heldere communicatie zijn leidend. Het is aan ons de taak om de opdrachtgever ‘hetzelfde + meer’ te bieden, dan de vooraf gestelde doelstellingen. 

SANDER VAN DE WEIJER

OPRICHTER / ARCHITECT

Heeft als architect ik in de loop der jaren een ontwikkeling meegemaakt, die hem breed inzetbaar maakt als een specialist op meerdere vlakken. Zo leerde hij bij interieur opgaves tot in detail het concept en de kwaliteit van de realisatie te waarborgen. Als architect om te gaan met innovatieve en duurzame materialen, en deze te verwerken in complexe ruimtelijke vormen. Na het voltooien van HBO Bouwkunde is hij in november 2012 afgestudeerd aan de technische universiteit te Delft. De langgekoesterde droom om een eigen architectenbureau te beginnen kwam in 2019 in vervulling.

“Net als een filmregisseur, zorgt een architect ervoor dat vanaf initiatief tot en met realisatie de visie gewaarborgd blijft.”

TEAM

Het BALK team bestaat uit een select gezelschap van jonge, veelzijdige en enthousiaste mensen die kunnen ontwerpen vanuit een visie. Wij houden van goede communicatie, prettige samenwerkingen en gezelligheid op de werkvloer.